Spelregels
TOEGANG
Het festivalterrein is gratis toegankelijk voor bezoekers van alle leeftijden. Voor de stormbaan geldt een geldig ticket die te koop is via www.mmmchallenge.nl of aan de kassa op de dag zelf. Vergeet niet op de dag zelf je ticket te laten scannen. Je krijgt een deelname bandje hiervoor terug met een kleur van je tijdvak. Bij de start staat aangegeven welke kleur het deelnamevak mag betreden.
• Deelname is geheel op eigen risico.
• Een deelnamebewijs is pas definitief geldig indien het (volledig) verschuldigde bedrag aan inschrijfgeld is voldaan.
• Na het ontvangen van het inschrijfgeld bestaat er geen mogelijkheid meer tot restitutie van het inschrijfgeld.
• Mocht het evenement vanwege externe omstandigheden, zoals extreme weersomstandigheden, niet plaats kunnen vinden, dan zal er geen restitutie van het inschrijfgeld zijn. De organisatie beslist over het aflasten van het evenement.
• Als deelnemer dien je de bevestiging van je inschrijving (ticket) digitaal of op papier mee te nemen als je deze in de voorverkoop hebt gekocht.
• Alleen deelnemers die in de voorverkoop een ticket hebben gekocht ontvangen als extra een cape en medaille. Koop je op de dag zelf een ticket dan is dit niet inbegrepen.

BETALEN OP HET FESTIVAL
Op ons festival kun je zowel pinnen als contant betalen. Onze kassa's zijn voorzien van een pinautomaat.

KLEDINGVOORSCHRIFTEN
Laat je naaldhakken of voetbalschoenen maar thuis. Je mag de baan namelijk niet betreden met schoenen. Deze kun je achterlaten in de tent op eigen risico. Verder raden wij aan om comfortabele kleding te dragen.

CATEGORIEEN
Deelnemers gaan in leeftijdscategorieën over de baan heen. Bij de jongste categorie (Alpha) geldt dat kinderen alleen met een ouder/verzorger samen over de baan heen mogen. Hier geldt een totaalprijs voor ouder en kind (alleen kind ontvangt een medaille en cape). Bij de andere categorie mag er een ouder/verzorger mee maar hij/zij betaalt dan de ticketprijs die ook voor de kinderen geldt (ontvangt dan ook een medaille en cape). Er is een teamchallenge en ook een mogelijkheid om individueel als volwassene over de baan te gaan. In het tijdsblok mag je zo vaak een rondje als je wilt. Als je wordt gevraagd de baan te verlaten door een medewerker, dan dien je dit op te volgen.

RESPECT
Heb respect voor elkaar, gun elkaar een toffe dag. Agressiviteit is nooit de oplossing. Dus feest, houd rekening met de zon, alcohol en het feit dat we met veel mensen op een kleine plek bij elkaar zijn. Dit geldt met name voor de stormbaan.

MINDERVALIDEN
Het terrein is toegankelijk voor mindervaliden. Helaas is het niet mogelijk om de attracties begaanbaar te maken voor mensen die slecht ter been zijn.

ALCOHOL
We schenken alleen alcohol aan mensen boven de 18 jaar. Er kan worden gevraagd om je legitimatie aan de bar.

ETEN & DRINKEN
Er zijn verschillende foodtrucks en een bar aanwezig op het festival. We accepteren geen blikjes en glaswerk op het festivalterrein. Ook het meenemen van eigen eten & drinken is niet toegestaan, enkel water is hierop een uitzondering.

AFVAL
Laten we met elkaar het terrein schoonhouden. Gooi je afval in de daarvoor bestemde afvalbakken.

WAT MAG JE THUIS LATEN
Zoals op elk festival kunnen we de volgende spullen niet toelaten op het festivalterrein: etenswaren, (alcoholische) dranken, glaswerk, (plastic) flessen, blikjes, harddrugs, voorgedraaide joints, en alle andere producten die logisch zijn in te vullen.

ATTRACTIES
De attracties mogen alleen gebruikt worden door personen die;
• in goede gezondheid verkeren
• De instructies van de begeleiders opvolgen
• de veiligheidsinstructies hebben gelezen en opvolgen
• geen hartproblemen hebben
• Niet onder invloed zijn van medicijnen, drugs of alcohol
• Maak geen gebruik van de attracties wanneer u last heeft van uw rug of nek, schouder- of armblessures heeft, wanneer u zwanger bent of wanneer u lichamelijke of medische problemen heeft. Het is aan u om de juiste beslissing te maken. Gebruik gezond verstand.
• Gebruik de attracties niet wanneer hier geen toezicht van begeleiders bij is. Kom niet binnen de afzettingen zonder toestemming van het personeel. Het personeel is bevoegd om bepaalde personen de toegang tot de attractie te weigeren.
• De attracties mogen NIET worden betreden met schoenen, etenswaren, drank, kauwgom, schmink, dieren en/of scherpe voorwerpen.
• Mensen onder invloed van drank en/of verdovende middelen mogen GEEN gebruikmaken van het luchtkussen en/of de attractie.
• Kinderen jonger dan 6 jaar mogen uitsluitend onder toezicht gebruik maken van het luchtkussen en/of de attractie.
• Personen met brillen, beugels en/of andere uitstekende voorwerpen betreden het luchtkussen en/of de attractie op eigen risico of zetten het geen uitsteekt af.
• Verlaat bij een eventuele stroomstoring zo snel mogelijk de attractie en help eventuele andere deelnemers. (zeer belangrijk bij kinderluchtkussens).
• Gebruik het luchtkussen en/of de attractie uitsluitend waarvoor het bedoeld is.
• Bij warm weer dienen de deelnemers bij het gebruik van de attracties beschermde kleding te dragen ter voorkoming van schaafwonden en letsel.

vRAGEN?
Stuur ons een bericht!
We geven je dan zo snel mogelijk antwoord.
Bedankt voor je bericht!
Je bericht is verstuurd. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.
Verstuur formulier