terug
‌naar
‌home
Spelregels

‌TOEGANG
Het festivalterrein is gratis toegankelijk voor bezoekers van alle leeftijden. Voor de stormbaan geldt een geldig ticket die te koop is via www.mmmchallenge.nl of aan de kassa op de dag zelf. Vergeet niet op de dag zelf je ticket te laten scannen. Je krijgt een deelname bandje hiervoor terug met een kleur van je tijdvak. Bij de start staat aangegeven welke kleur het deelnamevak mag betreden.
• Deelname is geheel op eigen risico.
• Een deelnamebewijs is pas definitief geldig indien het (volledig) verschuldigde bedrag aan inschrijfgeld is voldaan.
• Na het ontvangen van het inschrijfgeld bestaat er geen mogelijkheid meer tot restitutie van het inschrijfgeld, tenzij het evenement niet door kan gaan vanwege opgelegde richtlijnen omtrent het Corona Virus. De organisatie bepaalt wanneer dit het geval is. Pas dan is restitutie mogelijk.
• Mocht het evenement vanwege externe omstandigheden, zoals extreme weersomstandigheden, niet plaats kunnen vinden, dan zal er geen restitutie van het inschrijfgeld zijn. De organisatie beslist over het aflasten van het evenement.
• Als deelnemer dien je de bevestiging van je inschrijving (ticket) digitaal of op papier mee te nemen als je deze in de voorverkoop hebt gekocht.

BETALEN OP HET FESTIVAL
Op ons festival kun je zowel pinnen als contant betalen. Onze kassa's zijn voorzien van een pinautomaat. Dit heeft de voorkeur ter voorkoming van besmetting. 

KLEDINGVOORSCHRIFTEN
Laat je naaldhakken of voetbalschoenen maar thuis. Je mag de baan namelijk niet betreden met schoenen. Deze kun je achterlaten bij het startvak op eigen risico. Verder raden wij aan om comfortabele kleding te dragen. Als het warm is zijn sokken een aanrader!

CATEGORIEEN
Deelnemers gaan in tijdsvakken over de baan heen. Kinderen van 4 en 5 jaar moeten met een volwassene over de baan voor de veiligheid. Er is een GroepsChallenge en ook een mogelijkheid om individueel over de baan te gaan. Een tijdblok is een uur. In het tijdsblok van je keuze mag je zo vaak een rondje als je wilt. Als je wordt gevraagd de baan te verlaten door een medewerker, dan dien je dit op te volgen.

RESPECT
Heb respect voor elkaar, gun elkaar een toffe dag. Agressiviteit is nooit de oplossing. Dus feest, houd rekening met de zon en het feit dat we met veel mensen op een relatief kleine plek bij elkaar zijn. Dit geldt met name voor de stormbaan.

MINDERVALIDEN
Het terrein is toegankelijk voor mindervaliden. Helaas is het niet mogelijk om de attracties begaanbaar te maken voor mensen die slecht ter been zijn.

ETEN EN DRINKEN
Het is niet toegestaan zelf drankjes of eten en drinken mee te nemen naar het terrein (m.u.v. water). De organisatie voorziet in een watervoorziening.

AFVAL
Laten we met elkaar het terrein schoonhouden. Gooi je afval in de daarvoor bestemde afvalbakken.

WAT MAG JE THUIS LATEN
Zoals op elk festival kunnen we de volgende spullen niet toelaten op het festivalterrein: etenswaren, (alcoholische) dranken, glaswerk, (plastic) flessen, blikjes, harddrugs, voorgedraaide joints, en alle andere producten die logisch zijn in te vullen.

ATTRACTIES
De attracties mogen alleen gebruikt worden door personen die;
• in goede gezondheid verkeren
• De instructies van de begeleiders opvolgen
• de veiligheidsinstructies hebben gelezen en opvolgen
• geen hartproblemen hebben
• Niet onder invloed zijn van medicijnen, drugs of alcohol
‌* Geen gezondheidsklachten hebben
‌* Geen gezingsleden hebben met koorts
• Maak geen gebruik van de attracties wanneer u last heeft van uw rug of nek, schouder- of armblessures heeft, wanneer u zwanger bent of wanneer u lichamelijke of medische problemen heeft. Het is aan u om de juiste beslissing te maken. Gebruik gezond verstand.
• Gebruik de attracties niet wanneer hier geen toezicht van begeleiders bij is. Kom niet binnen de afzettingen zonder toestemming van het personeel. Het personeel is bevoegd om bepaalde personen de toegang tot de attractie te weigeren.
• De attracties mogen NIET worden betreden met schoenen, etenswaren, drank, kauwgom, schmink, dieren en/of scherpe voorwerpen.
• Mensen onder invloed van drank en/of verdovende middelen mogen GEEN gebruikmaken van het luchtkussen en/of de attractie.
• Kinderen jonger dan 6 jaar mogen uitsluitend onder toezicht gebruik maken van het luchtkussen en/of de attractie.
• Personen met brillen, beugels en/of andere uitstekende voorwerpen betreden het luchtkussen en/of de attractie op eigen risico of zetten het geen uitsteekt af.
• Verlaat bij een eventuele stroomstoring zo snel mogelijk de attractie en help eventuele andere deelnemers. (zeer belangrijk bij kinderluchtkussens).
• Gebruik het luchtkussen en/of de attractie uitsluitend waarvoor het bedoeld is.
• Bij warm weer dienen de deelnemers bij het gebruik van de attracties beschermde kleding te dragen ter voorkoming van schaafwonden en letsel.

Meld je aan als vrijwilliger!

Jouw gegevens:
Maat t-shirt
Op welke dagen kom je helpen?
VRIJ Shift 1 vrijdag 2 september 8.00-14 uur
VRIJ Shift 2 vrijdag 2 september 13-18 uur
VRIJ Shift 3 vrijdag 2 september 18-22 uur
ZAT Shift 1 zaterdag 3 september 9.30-14 uur
ZAT Shift 2 zaterdag 3 september 13-17 uur
ZAT Shift 3 zaterdag 3 september 18-22 uur
Crew ervaring
Is er nog iets waar wij rekening mee moeten houden, bijvoorbeeld ben je slecht ter been of eet je vegetarisch? Ook kan je hier aangeven of je een EHBO/ reanimatiediploma hebt of andere handige crew-skills. Verder willen we je natuurlijk graag leren kennen dus mocht je geen AED kunnen bedienen maar wel nog een uniek talent bezitten.... Let us know!!!
Bedankt voor je aanmelding
Je bericht is verstuurd. Je hoort zo snel mogelijk van ons!
Verstuur formulier